Kauppa

Tämä toiminto voi olla käytettävissä, jos Kasperskylla on tarjouksia alueellasi.

Siirry Kauppaan napsauttamalla laukkukuvaketta sisältävää painiketta laukku sovelluksen pääikkunan alaosassa.

Kauppasivulla tarjoamme Kasperskyn ja kumppaneidemme tarjoamia ratkaisuja, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Täältä voit ostaa tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun, selata aiemmin ostettuja sovelluksia ja palveluita, tarkkailla tilauksesi tilaa, asentaa sovelluksia ja lukea käyttöohjeita.

Sovellukset on ryhmitelty tarkoituksen ja prioriteetin mukaan. Myös uudet ja suositellut sovellukset on merkitty.

Osta-painikkeen (tämän nimi voi olla jokin muu riippuen alueellasi saatavilla olevista tarjouksista) napsauttaminen vie sinut verkkokauppaan, jossa voit lukea lisää valitusta ratkaisusta ja tarkistaa ostoksesi. Saat tiedon ostoksestasi ja sen aktivointiohjeet sähköpostiviestinä.

Lakivelvoitteiden vuoksi Kaspersky-Kaupan käyttöehdot -linkki on joillakin alueilla käytettävissä Kauppa-sivulla.